top of page

Tietosuojakäytäntömme

Yksityisyytesi on meille äärimmäisen tärkeää. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miten keräämme, käytämme ja suojellemme tietojasi, kun käytät ohjelmistopalvelujamme ja/tai nettisivujamme.

1. Tietojen kerääminen:

a. Asiakastiedot:

 • Käyttäessäsi palvelujamme saatamme kerää nimesi, yhteystietosi, toimitusosoitteesi ja mieltymyksesi pöytävarauksia, verkkotilauksia ja kanta-asiakasohjelmaa varten.

b. Tilaustiedot:

 • Tehokkaan palvelun takaamiseksi keräämme tietoja tilauksistasi, kuten tilaustuotteet, rahasummat ja toimitustiedot.

c. Muut tiedot:

 • Keräämme mahdollisesti lisätietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja kehittääksemme palveluitamme.

2. Omistusoikeus ja tarkoitus:

a. Tietojen omistusoikeus:

 • Omistamme ja käsittelemme antamiasi tietoja, mukaan lukien asiakastiedot, tilaustiedot ja kaikki muut palveluidemme kautta kerätyt tiedot. Emme jaa tietoja tarpeettomille kolmansille osapuolille, emmekä myy tai muutoinkaan väärinkäytä tietojasi.

b. Tietojen käyttötarkoitus:

 • Käytämme tietojasi parantaaksemme palveluitamme ja luodaksemme käyttäjäystävällisen, toimivan ja turvallisen ohjelmistoratkaisun. Käytämme tietoja tilauksien tarkasteluun, tilauksen ja tilaajan yhdistämiseen sekä palveluidemme parantamiseen. Kolmannet osapuolet käyttävät tietoja tarvittaessa tuen tarjoamiseen, myyntidatan tarkastamiseen sekä asiakastarpeen kartoittamiseen. Voimme käyttää tietojasi myös markkinointitarkoituksiin.

d. Käyttäjäkokemuksen parantaminen:

 • Tietojen keskittäminen mahdollistaa kokonaisvaltaisen kuvan liiketoiminnasta, tarjoten parempaa tietämystä, sujuvampia tapahtumia ja kokonaisvaltaisesti parannettua käyttäjäkokemusta.

3. Turvallisuustoimenpiteet:

a. Tietojen suojaus:

 • Otamme tietoturvasi vakavasti. Käytössämme on vahvat suojatoimet, mukaan lukien salaus ja pääsynhallinta, suojaamaan tietojasi luvattomalta käytöltä, paljastumiselta tai muokkauksilta.

b. Tietojen tiukka luottamuksellisuus:

 • Tietojesi luottamuksellisuus on etusijalla. Noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme niiden suojelun.

c. Kenellä on oikeus nähdä tietoni

 • Yrityksemme jäsenille on oikeus nähdä tietosi tilatessasi, jotta voimme varmistaa oikeat tilaustiedot ja yhdistää sinut tilaukseen. Tietosi on mahdollisesti näkyvissä myös palveluntarjoavalle (verkkosivun rakennusalustalle: Wordpress, Wix) sekä tukea ja hallinnointiapua tarjoavalle suomalaiselle ohjelmistoyritykselle Bovi Oy:lle. Bovi Oy voi tarkastella dataa tilauksista ja kävijöistä. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolien tietosuojalausekkeista ja suosittelemme teitä tarkastamaan niiden ajankohtaisuuden ja sisällön heidän omilta sivuilta: www.bovi.fi, www.wix.com

4. Tulevat parannukset:

a. Jatkuva kehitys:

 • Parantaessamme ohjelmistoa kaikkiin muutoksiin tietojen käytössä liittyvissä käytännöissä tiedotetaan avoimesti. Pyrimme noudattamaan kaikkia soveltuvia tietosuojalakeja.

b. Käyttäjän hallinta:

 • Sinulla on oikeus poistaa tietosi järjestelmästämme milloin tahansa! Ota yhteyttä meihin meidän verkkosivujemme kautta ja autamme sinua poistamaan tai muokkaamaan tietojasi. Poistaessamme tietosi et voi saada menetettyjä tietoja enää takaisin, sillä emme tule pitämään näistä kopiota. Asiakastukemme on valmiina auttamaan sinua.

5. Oikeutesi ja lisähuomioita:

 • Suostumus ja avoimuus: Hankimme nimenomaisen suostumuksesi ja kerromme avoimesti, miten tietojasi käytetään.

 • Tietojen de-identifiointi: Käytämme alan standardeja menetelmiä de-identifioidaksemme tai anonymisoidaksemme tiettyjä tietotyyppejä.

 • Tietojen säilytyskäytännöt: Olemme asettaneet selkeät ohjeet siitä, kuinka kauan tietojasi säilytetään noudattaen alan standardeja ja sovellettavia lakeja.

 • Noudattaminen: Pidämme itsemme ajan tasalla ja noudatamme soveltuvia tietosuojalakeja ja alan standardeja.

 • Pääsynhallinta: Käytössämme on tiukka pääsynhallinta, jotta vain valtuutetut henkilöt voivat käsitellä tietojasi.

 • Turvallisuustarkastukset: Suoritamme säännöllisesti turvallisuustarkastuksia alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

 • Muutosten tiedottaminen: Kaikista tietosuojakäytännön muutoksista tiedotetaan avoimesti, antaen sinulle riittävästi aikaa reagoida.

 • Asiakastuki: Asiakastukemme on aina valmiina auttamaan sinua mahdollisissa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä.

Yhteenveto: Me sitoudumme suojaamaan yksityisyyttäsi. Omistamme ja käsittelemme tietojasi vastuullisesti, käyttäen niitä ainoastaan palveluidemme parantamiseen. Tavoitteenamme on tarjota turvallinen ja käyttäjäystävällinen alusta. Voit olla huoletta, tietosi on suojattu tiukkojen turvatoimien avulla, ja olemme avoimia toimintatavoissamme. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojalausekkeeseen, käyttämällä sivujamme hyväksyt päivitetyt ehdot Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, asiakastukemme on valmiina auttamaan sinua.

Yhteystiedot: Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä verkkosivulta löytyvistä yhteystiedoista

bottom of page